Op locatie

Wie is Dennis?
Dennis Fennes van Fennes Afbouw Emmeloord is 45 jaar en woont met Bianca, Amy en Fleur in Emmeloord. Dennis heeft al veel ervaring in de afbouw en werkt als gipsafwerker/spaccer/airlessspuiter/scanner/stucadoor.

Vertel eens iets over je projecten?
Dennis: “Eén van mijn projecten is een distributiecentrum DC Opera in Berkel en Rodenrijs. Dit is een project van Heembouw. Een ander project is bij de Laan van Spartaan in Amsterdam. In een gebouw van 15 verdiepingen hebben we alle wanden klasse c afgewerkt voor mijn opdrachtgever De Vier Totaalafbouw waar ik veel werk van krijg. Ook zij zijn tevreden met de Speedline producten die ik gebruik.

Waarom werk je graag met Speedline?
“Eerst gebruikte ik een ander product.” zegt Dennis lachend zonder een naam te noemen. “Het werkte niet goed en ik had allemaal gaatjes in mijn banen. Toen kwam Ruud met Speedline Filler 45 HR. Nu werk ik met de Flexcorner, Joint Butter, gaas en de Filler 45. Allemaal van Speedline.”

Waaraan merk je dat Speedline van goede kwaliteit is?
Dennis reageert enthousiast: “Het is echt een mooi product om mee te werken. Het smeert fijn, ik heb geen last van klontjes. Ik kan echt niks negatiefs te vinden.”

De slogan van Speedline is in 1x goed, is altijd sneller. Hier is Dennis het helemaal mee eens!

We ontvangen graag feedback. Heb je nog iets dat wij zouden kunnen verbeteren?
“Ik bestel mijn producten altijd via Ruud Rutten of Geert Oosterink in Den Bosch en het wordt bij mij in de loods geleverd. En ook dat gaat altijd goed. Het enige is dat ik iedere keer een andere chauffeur zie en omdat wij in een loods zitten op een terrein waar je niet zo op komt moet ik dat steeds opnieuw uitleggen. Dat is het enige dat soms onhandig is.”

Raad je Speedline aan om te gebruiken?
Dennis: “90% van de afwerkers die ik ken werkt al met Speedline en dat snap ik. Ik zou het echt iedereen aanbevelen. Neem bijvoorbeeld de Flexcorner van Speedline. Deze zit op rol dus ik heb nooit last van knikken. Echt ideaal.”

 

Dankjewel Dennis voor je tijd! Succes met alle projecten die je nog gaat doen en we kijken uit naar een lange en leuke samenwerking met jou.

‘De Flexcorner van Speedline Drywall is nummer 1 voor ons.’

Dennis Fennes

Eigenaar , Fennes Afbouw Emmeloord

Delen via: