Voorbehandeling

Grondeermiddel

Hoogwaardig, fabrieksmatig samengesteld gronderingsmiddel op basis van een hoogwaardig dispersiebindmiddel en hulpstoffen ter verbetering van de hechting en het stabiliserend vermogen. Oplosmiddelvrij gronderingsmiddel met een sterk impregnerend vermogen. Speedline Grondeermiddel is alleen binnen toepasbaar. Speedline Grondeermiddel is een essentiële basiscomponent in de opbouw van pleistersystemen en heft zuigingsverschillen op waardoor de (gips)pleisters gelijkmatig en volledig kunnen afbinden.

Verkrijgbaar in emmers van 5 of 15 kg.

Lees meer >

Universele voorstrijk

Kwartshoudend, gepigmenteerd voorstrijkmiddel met stabiliserend vermogen. Speedline Universele Voorstrijk is zowel buiten als binnen toepasbaar. Speedline Universele Voorstrijk is een essentiële basiscomponent in de opbouw van een duurzaam kunstharsgebonden pleistersysteem. Speedline Universele Voorstrijk vormt een uitstekende hechtbrug, is blijvend elastisch, dampdoorlatend, weerbestendig en slagregendicht.

Verkrijgbaar in emmers van 22 kg.

Lees meer >

Betonkontakt

Kant en klaar voorstrijkmiddel met een oppervlakte vergrotend vermogen waardoor de hechting wordt verbeterd. Speedline Betonkontakt is alleen binnen toepasbaar. Speedline Betonkontakt is een essentiële basiscomponent in de opbouw van gipspleisters en verzorgt een uitstekende hechtbrug op gladde en slecht zuigende ondergronden.

Verkrijgbaar in emmers van 5 of 20 kg.

Lees meer >

Spraykontakt

Gebruiksklaar voorstrijkmiddel met sneldrogende eigenschappen. Speedline Spraykontakt is zowel buiten als binnen toepasbaar en zorgt voor een voorbehandeling met hoge opbrengst. Speedline Spraykontakt is een essentieel basiscomponent in de opbouw van een duurzaam pleistersysteem.

Verkrijgbaar in emmers van 15 kg.

Lees meer >

Delen via: