Super Filler

Vezelversterkte voegenvuller voor het afwerken van voegen met afgeschuinde kanten en ronde kanten zonder voegband. Ook geschikt voor opvullen, afdichten, afwerken en gladstrijken. Voegenvuller in poedervorm op basis van gips.

Samenstelling
Vezelversterkte voegenvuller voor het afwerken van voegen met afgeschuinde kanten en ronde kanten zonder voegband. Ook geschikt voor opvullen, afdichten, afwerken en gladstrijken.

Eigenschappen
Voegenvuller in poedervorm op basis van gips, calciumcarbonaat, hars, cellulosevezels en andere toeslagstoffen.

Ondergrond
Alle soorten ondergronden voor binnen, waaronder: gips, gipsplaten met ronde of afgeschuinde kanten, gipstegels, cementpleister, spaanderplaten, cellenbeton en terracotta.

Afwerking
Speedline Super Filler mag na volledige droging bedekt worden met alle soorten verf, gipsgebonden pleisters, pasteuze pleister of behangerslijm. Tegellijmen moeten geschikt zijn voor gipsgebonden ondergronden.

Mengverhouding 
Per zak van 5 kg 2 a 3 liter water toevoegen. Voor het opvullen en dichten geldt: hoe minder water, hoe minder het product zal krimpen.

Droogtijd
Afhankelijk van omgevingsomstandigheden, de aard van de ondergrond en de applicatiedikte. In het algemeen geldt 6 uur droogtijd per cm.

Verpakking
5 kg in papieren zak. 160 zakken per pallet

Verwerking
20 / 25 m2 per zak.

Opslag
Koel en vorstvrij en luchtdicht opgeslagen ca. 9 maanden houdbaar.

Veiligheid
Voor veiligheidsvoorschriften raadpleeg het Speedline Productveiligheidsblad. De vermelde gegevens zijn opgesteld naar onze beste weten en kunnen. De gebruiker dient evenwel de toepassing van dit product te toetsen aan de voor hem geldende omstandigheden en mogelijkheden. Uit de tekst van deze technische beschrijving kan geen aansprakelijkheid, noch garantie worden afgeleid.

Delen via: