Reparatie

Filler Light

Lichte gebruiksklare reparatie- en opvulpasta voor binnen, krimpt nagenoeg niet. Blijft soepel en elastisch na droging. Wordt aangebracht in een enkele arbeidsgang, indien nodig schuren. Te gebruiken voor reparatie en opvulling van barsten, gaten en voegen. Kan op diverse ondergronden worden gebruikt: zoals bepleisterde muren, gipsplaten, gipstegels, houten panelen en cellenbeton. Bij reparaties kan de pasta, afhankelijk van de dikte, na 2 uur overschilderd worden met waterverf en na 24 uur met oliehoudende verf.

Verkrijgbaar in emmers van 1, 5 en 10 ltr. en kokers van 310 ml.

Lees meer >

Top Acryl

Speedline Top Acryl is een direct regenbestendige, subliem overschilderbare en hoogwaardige afdichtingskit, vul- en reparatiemiddel, specifiek voor buitengebruik, op basis van acrylaat dispersie technologie, welke uithardt door waterverdamping uit de massa en zich vormt tot een duurzaam permanent plasto-elastisch blijvend rubber.

Lees meer >

High Tack

Speedline High Tack is een oersterke, vlekvrije, elastische en veelzijdige constructie- en / of montagelijm, met extreem hoge aanvangshechting, voor zware en direct vaste verlijmingen, op basis van hybride technologie, welke uithardt door luchtvochtigheid en zich vormt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber.

Lees meer >

PU Foam Gun

Speedline PU Foam Gun is een hoogwaardig en snel uithardend 1K. isolatie- en montageschuim, speciaal ontwikkeld voor het afdichten en opvullen van voegen, stel- en montageruimten, naden en aansluitingen, tussen diverse bouwdelen, welke uithardt door luchtvochtigheid en zich vormt tot een duurzame schuimmassa.

Lees meer >

PU Fire foam gun

Speedline PU Fire Foam is een duurzaam vlam- en brandvertragend 1K. isolatie- en montageschuim, speciaal ontwikkeld voor vlam- en brandvertragende voegafdichting, tussen diverse bouwdelen, tot een max. voegdiepte van 40 mm, welke uithardt door luchtvochtigheid en zich vormt tot een duurzame schuimmassa.

Lees meer >

Delen via: