Flexcorner

Hoekbeschermer van papierband met 2 verzinkte metalen strips voor het versterken van uitwendige hoeken en mooie strakke hoeken in gipsplaten wanden.

Samenstelling
Speedline Flexcorner is een hoekbeschermer van papierband met 2 verzinkte metalen strips. Flexcorner wordt toegepast voor het versterken van uitwendige hoeken. De microperforaties verzekeren een optimale hechting.

Eigenschappen
Zeer sterke papierkracht gecombineerd met 2 verzinkte metalen strips geven een extreem sterke hoek.

Toepassing
Voor het versterken van uitwendige- en mooie strakke hoeken bij gipsplaatwanden.

Technische gegevens
Totale breedte 52 mm (+/- 2%)

Voorbehandeling ondergrond
Oude, stoffige, vuile en loszittende pleister- en verflagen grondig verwijderen. Vetaanslag en andere verontreinigingen verwijderen.

Ondergrond
Flexconer wordt gebruikt ter versterking van uitwendige hoeken. Toepasbaar onder elke willekeurige hoek. De ondergrond moet draagkrachtig en stabiel zijn, vrij van stof, losse delen, bekistingolie, vocht of andere verontreinigingen die de hechting / bevestiging negatief kunnen beïnvloeden.

Verwerking
Speedline Flexcorner wordt gebruikt voor het versterken van hoeken. Afrollen, vouwen en bevestigen op schone, droge, stof- en vetvrije naden / ondergrond. Te gebruiken vanaf 5⁰C.

Verpakking
Rol breedte 52 mm en 30 m1

Opslag
Koel en vorstvrij opgeslagen in de originele verpakking, bij een temperatuur van max. 21°C en een luchtvochtigheid van max. 50% en uit de buurt van een warmtebron of direct zonlicht.

Veiligheid
Het verdient aanbeveling tijdens de verwerking van voorbehandelingsproducten de ogen, neus, mond en huid met behulp van persoonlijke beschermingsmiddelen afdoende te beschermen.

Bijzonderheden
De niet te behandelen bouwdelen vooraf maskeren met papier en plakband. Niet verwerken beneden een ondergrond- en luchttemperatuur van + 5° C of te verwachten vorst. Tolerantie 5%, tenzij anders vermeld.

Delen via: