Accessoires

Gaasband

Gaasband voor afdichten van naden bij gipskartonplaten en scheuroverbruggend herstellen van stucwerk (beschadigde muren, gipswanden en plafonds of voor wegwerken van kleine naden en scheuren).

Verkrijgbaar in 48 en 96 mm. Lengte 90 mtr.

Lees meer >

Papierband

Licht geperforeerd papier ter voorkoming van scheurvorming op aansluitnaden in gipskarton/gipsvezel platen, inwendige hoeken bij gipskarton wanden en inwendige hoeken bij gipskarton wanden op plafonds. Speedline Papierband kan worden bevestigd met afsmeermiddel (bijvoorbeeld Speedline Jointbutter).

Breedte 50 mm. Lengte 150 mtr.

Lees verder >

Glasvlies

Glasvlies wapeningsband ter versterking van voegen tijdens het afwerken van de naden bij gipskartonplaten en met volle kanten.

Lengte 25 mtr.

Lees meer >

Flexcorner

Hoekbeschermer van papierband met 2 verzinkte metalen strips voor het versterken van uitwendige hoeken en mooie strakke hoeken in gipsplaten wanden.

Lengte 30 mtr.

Lees meer >

Schuurschijven

Schuurschijf met afzuiggaten voor schuurmachines. Verkrijgbaar in korrelgroottes 40 t/m 220.

Diameter 225 mm.

Lees meer >

Powerspray

Universele toepasbare contactlijm voor diverse toepassingen met een lichte hittebestendigheid (stoffen, leer, polyether, hout, MDF spaanplaat en multiplex, onderling verlijmd of op zichzelf).

Bus 500 ml.

Lees verder >

Cleaning wipes

Speedline Cleaning wipes zijn zeer handige en bijzonder effectieve schoonmaakdoekjes, speciaal ontwikkeld voor het snel, eenvoudig en veilig reinigen van handen, gereedschap en vele ondergronden.

100 stuks

Lees meer >

Delen via: